herKesin yazmasını istiyorum çoK eqLenceLi biŞey olucaq..!
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 89 Yaş : 29 Nerden : EsqiŞehir Kayıt tarihi : 09/12/08
Konu: herKesin yazmasını istiyorum çoK eqLenceLi biŞey olucaq..! Perş. Ara. 11, 2008 2:40 pm
şimDi seviyorum çnkü diE başlıcaqsınıZz..anLatıcaqınıZz şey çoq sevdiğinizz arKadşınıZz, kankanıZz, aŞkınıZz, mp3 çaLarınıZz,bilqisayarınıZz oLabiLr vS. başqa bi eŞyanıSda..ewd şimdi herkes yazarSa qüseL şeyLer ortaya çıqcaq...
seviy0rum çnKü;
En son WizarD tarafından Salı Ara. 16, 2008 2:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ßy_KaNuNsuz
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Nerden : Samsun :) Kayıt tarihi : 09/12/08
Konu: Geri: herKesin yazmasını istiyorum çoK eqLenceLi biŞey olucaq..! Perş. Ara. 11, 2008 3:01 pm
Sevdiqim Kızı (Ama O Sevmio ) Seviyorum Çünkü: Çok qsl, Çok Tatlı, Vazqeçilmez, Unutulmaz....
AbLanızStyLe..
Mesaj Sayısı : 314 Yaş : 28 Nerden : EskiŞehiR (h) Kayıt tarihi : 10/12/08
Konu: Geri: herKesin yazmasını istiyorum çoK eqLenceLi biŞey olucaq..! Perş. Ara. 11, 2008 7:38 pm
TeLeFnmu]] Sewiorm çNkü ; o OlmaSa qeceLeri UyuYamam xD
aSii_pRensS_xD
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 30 Nerden : anTaLya meRqezZz xD Kayıt tarihi : 09/12/08
Konu: Geri: herKesin yazmasını istiyorum çoK eqLenceLi biŞey olucaq..! Cuma Ara. 12, 2008 12:57 pm
WizarD demiş ki:
şimDi seviyorum çnkü diE başlıcaqsınıZz..anLatıcaqınıZz şey çoq sevdiğinizz arKadşınıZz, kankanıZz, aŞkınıZz, mp3 çaLarınıZz,bilqisayarınıZz oLabiLr vS. başqa bi eŞyanıSda..ewd şimdi herkes yazarSa qüseL şeyLer ortaya çıqcaq...
seviy0rum çnKü;
ßiLqiSayaRım [pC]^iM 0 oLmaSa ßen Ta$ gißi qaLırıM
herKesin yazmasını istiyorum çoK eqLenceLi biŞey olucaq..!